MENUKAART

OM TE DELEN (of niet...)

De hele dag door

  • Scampi curry kroketjes (8 st)

    Chef’s special! Homemade.

    18
  • honey glaced spare ribs

    honingmarinade | limoen

    18
  • Sardines "Don Reinaldo"

    topkwaliteit filet sardines in blik

    24
  • Pinsa (Italiaans platbrood)

    serranoham | rucola | burrata | rode pesto

    22
  • Veggie pinsa

    zonder serranoham

    18,5
  • Apero rundsbitterballen (8 st)

    Met Tierenteyn mosterd

    16
  • APERO KAASKROKETJES (10ST)

    Met Tierenteyn mosterd

    16
  • Calamares (10 st)

    Met huisgemaakte tartaar

    18
  • loaded NACHO'S

    Gesmolten kaas | zure room | tomatensalsa | guacamole

    18

VOORGERECHTEN

  • carpaccio rund wit-blauw
    21
  • steak tartaar
    21
  • burrata

    gepofte honingtomaatjes | bascilicum | toast

    21
  • scampi diabolique (6 st)
    20
  • kaaskroketten "reypenaer" (2 st)
    18
  • garnaalkroketten (2 st)
    24
  • duo kaas- / garnaalkroket
    22

kaas- en garnaalkroketten klassiek geserveerd met citroen en peterselie

HOOFDGERECHTEN

VLEES

  • GEGRILDE STEAK, "BELGISCH WIT-BLAUW" 250 gr.

    Keuze uit: champignonsaus, pepersaus, bearnaise & kruidenboter

    32
  • LIMOUSIN BURGER "DE STERRE"

    Topkwaliteit burger in broodje. Cheddar, gekarameliseerde ui, sausje van de chef

    27
  • steak tartaar wit-blauw
    26
  • STOVERIJ VAN VARKENSWANGETJES

    Gegaard in Westmalle bruin bier

    28
  • SPARERIBS honey glaced
    27
  • vol-au-vent van hoevekip
    29
  • Pulled chickenburger

    Botermalse smaakbom met traag gegaarde hoevekip

    27

(*) Keuze uit frietjes of kroketjes en seizoenslaatje (inbegrepen) Ons rundvlees Limousin & wit-blauw is afkomstig van Hoeve Vandeputte uit Nevele. Topkwaliteit, boordevol smaak. Korte keten, puur en eerlijk.

KINDERGERECHTEN

  • CHICKEN NUGGETS*
    14
  • balletjes in tomatensaus*
    16
  • KINDERSPAGHETTI
    13
  • kaaskroketje*
    16

* geserveerd met verse frietjes & appelmoes

VIS

  • GEBAKKEN SLIPTONGETJES (2 ST)

    Met verse tartaar

    35
  • vol-au-vent van noordzeevis
    29
  • op vel gegrilde zeebaars

    seizoensrisotto | kreeftensaus

    35
  • SCAMPI DIABOLIQUE

    keuze uit verse frietjes, kroketjes, pasta of brood

    26

VEGGIE

  • FALAFEL BURGER

    Cheddarkaas | tomaat | sla | gekarameliseerde ui | sausje van de chef | zoete aardappelfrietjes

    24
  • GEGRILDE bloemkoolSTEAK

    Zoete aardappelfrietjes, champignon- of pepersaus

    24

SALADES

  • SALADE GEITENKAAS MET SPEK
    24
  • SALADE SCAMPI (9 st)
    24
  • salade burrata (veggie)
    24

NAGERECHTEN + tea-room

tea-room enkel tijdens weekends, feestdagen & schoolvakanties, telkens van 15:00 - 17:00

  • TRIFLE VAN RODE VRUCHTEN, MASCARPONE & MERINGUE
    11
  • CHEESeCAKE MET WITTE CHOCOLADE
    10
  • WARME APPELTAART MET VANILLE-IJS EN SLAGROOM
    10
  • BROWNIE MET VANILLE-IJS, slagroom EN CARAMEL sea salt topping
    10
  • SABAYON
    12
  • SABAYON MET VANILLE-IJS
    14
  • CAFÉ GLACÉ
    10
  • warme Clafoutis met vanille-ijs

    klassiek Frans kersengebak

    10

ijscoupes

met artisanaal vanille-ijs

  • dame blanche
    14
  • coupe filliers advocaat
    15
  • coupe nevelse aardbeien (seizoen)
    15
  • coupe bresilienne
    13
  • coupe vanille
    10
  • kinderijsje
    6

PANNENKOEKEN

ter plaatse vers voor u gebakken

OPENINGSUREN

Ma & Di: gesloten
Woe 11:00 – 15:00
Don & Vrij 11:00 – 15:00 & 18:00 – 23:00 (*) 
Zat 11:00 u. – 23:00 (*) 
Zondag 11:00 – 21:00 (**)
 
Tea-room van 15:00 – 17:00 tijdens weekends,
feestdagen en schoolvakanties
 
(*) keuken tot 20.30 u.
(**) keuken tot 19:00 u. 
 
Huisdieren zijn meer dan welkom op ons terras
maar helaas niet toegelaten in de binnenruimtes
(uitgezonderd assistentiehonden)

BRASSERIE DE STERRE  BTW: BE 0647458271, All rights reserved. Powered by RestoFactory

Copyright ©2025