MENUKAART

To share / voorgerechten

De hele dag door (behalve *)

  • Calamares (10 st)

    Met huisgemaakte tartaar

    18
  • Apero rundsbitterballen (8 st)

    Met Tierenteyn mosterd

    16
  • NACHO'S

    Gesmolten kaas | zure room | tomatensalsa | guacamole

    14
  • Scampi curry kroketjes (6 st)
    18
  • APERO KAASKROKETJES (10ST)

    Met Tierenteyn mosterd

    15
  • BRUSCHETTA

    3 heerlijke toppings, 2 st. per soort

    15
  • Italiaanse charcuterieplank

    toast | olijfjes | tomatensalsa

    22
  • gamba's a la plancha *

    couscous | harissa | limoen

    25
  • Sardines "Don Reinaldo"

    topkwaliteit sardientjes in blik

    22
  • Pinsa (Italiaans platbrood)

    burrata | serranoham | tomaat | rode pesto

    21
  • Veggie pinsa

    zonder serranoham

    18

KINDERGERECHTEN

12u - 14u & 18u - 20u30

  • CHEESEBURGER*
    16
  • CHICKEN NUGGETS*
    14
  • balletjes in tomatensaus*
    16
  • KINDERSPAGHETTI
    13

*De kindergerechten worden gereserveerd met verse frietjes, ketchup en verse appelmoes

HOOFDGERECHTEN

12u - 14u & 18u - 20u30

VLEES

  • VARKENSWANGETJES "BRASVAR"

    Gegaard in bruin bier

    26
  • SPARERIBS

    Honingmarinade

    26
  • HOEVEKIP SUPRêME

    “Vol-au-vent-style”

    27
  • GEGRILDE DUNNE LENDE "LIMOUSIN"

    Keuze uit: champignonsaus, pepersaus, bearnaise & kruidenboter

    34
  • STEAK GEGRILD, "BELGISCH WIT-BLAUW"

    Keuze uit: champignonsaus, pepersaus, bearnaise & kruidenboter

    28
  • LIMOUSIN BURGER "DE STERRE"

    Topkwaliteit burger in broodje. Cheddarkaas, sla, gekarameliseerde ajuin, bacon & Tierenteyn dressing

    26
  • Steak tartaar "wit-blauw"
    26
  • Balletjes in tomatensaus
    25
  • Pulled chickenburger

    Botermalse smaakbom met traag gegaarde hoevekip

    26

Ons rundvlees Limousin & wit-blauw is afkomstig van Hoeve Vandeputte uit Nevele. Topkwaliteit, boordevol smaak. Korte keten, puur en eerlijk

VIS

  • GEBAKKEN SLIPTONGETJES (2 ST)

    Met verse tartaar

    34
  • huisgemaakte bouillabaisse

    rouille | ciabatta

    29
  • SCAMPI DIABOLIQUE
    26
  • SCAMPI LOOK
    26

VEGGIE

  • FALAFEL BURGER "DE STERRE"

    Cheddarkaas | tomaat | sla | gekarameliseerde ui | Tierenteyn dressing. Gereserveerd met zoete aardappelfrietjes

    24
  • GEGRILDE BLOEMKOOLSTEAK

    Met zoete aardappelfrietjes, champignon- of pepersaus

    24
  • gegrilde rode puntpaprika

    risonno | tomatentapenade | feta | rucola | yoghurtdressing

Salades

De hele dag door.

  • Salade met geitenkaas en spekjes
    24
  • Griekse salade (veggie)

    feta / zwarte olijven

    22
  • Salade scampi

    nectarine / granny smith / yoghurtdressing

    24

Salades geserveerd met brood & boter.

SNACKS

De hele dag door. Niet op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag

  • CROQUE MONSIEUR
    16
  • CROQUE BOLOGNESE
    17,5
  • CROQUE SPIEGELEI
    17,5
  • SPAGHETTI BOLOGNESE
    16,5
  • KAASKROKETTEN (2ST)
    17
  • GARNAALKROKETTEN (2ST)
    24
  • DUO KAAS- EN GARNAALKROKET
    20
  • PINSA (Italiaans platbrood)

    burrata | serranoham | tomaat | rode pesto

    21
  • Pinsa veggie

    zonder serranoham

    18

NAGERECHTEN

12u - 14 u & 18 u - 20.30 u

  • TRIFLE VAN RODE VRUCHTEN, MASCARPONE & MERINGUE
    11
  • CHEESCAKE MET WITTE CHOCOLADE
    9
  • WARME APPELTAART MET VANILLE-IJS EN SLAGROOM
    9
  • BROWNIE MET VANILLE-IJS EN CARAMEL
    9
  • CAFÉ GLACÉ
    10
  • DAME BLANCHE
    10
  • SABAYON
    12
  • SABAYON MET VANILLE-IJS & vers fruit
    14
  • COUPE "FILLIERS" ADVOCAAT
    13
  • COUPE BRÉSILIENNE
    10
  • COUPE VANILLE
    8
  • KINDERIJSJE
    6
  • coupe aardbeien (juni - sep)
    13
  • coupe vers fruit
    12

OPENINGSUREN
HERFST & WINTER

Maandag en Dinsdag: GESLOTEN
Woensdag & Donderdag:  11:00 – 18:00
Vrijdag & Zaterdag: 11:00 – 23:00
Zondag: 11:00 – 20:30 (keuken tot 19.00 u.)

BRASSERIE DE STERRE  BTW: BE 0647458271, All rights reserved. Powered by RestoFactory

Copyright ©2024
Visual lunch november 2023 VERSIE INSTAGRAM